
FAQ n.21902

FAQs:
Supplemental Type Certificates (STC) , Applications for product
certification/validation of foreign certificates, Certification of products and
organisations

Question:
What are grandfathered approvals?

Answer:
Any STC approved or validated by an EASA Member State before the establishment
of EASA is deemed to be approved under Regulation  (EU) No 748/2012 Article 4.
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Link:
https://www.easa.europa.eu/en/faq/21902
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