
FAQ n.21846

FAQs:
Acceptance of applications from foreign design organisations, Design
Organisations

Question:
I am a foreign design organisation and would like to apply directly to
EASA for a Minor Change or Repair approval in accordance with 21.A.92
(b) of Regulation 748/2012. What conditions do I need to meet?

Answer:
No further conditions need to be met.

Last updated:
13/01/2017

Link:
https://www.easa.europa.eu/en/faq/21846
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