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ESEASA

European Union Aviation Safety Agency

FAQ n.21340

FAQs:
Applicability, Third Country Operators (TCO), Regulations

Question:
Will the TCO authorisation cover the transport of forbidden Dangerous
Goods?

Answer:

The TCO authorisation does not cover the transport of forbidden DGs. Exemptions
issued by each of the concerned states in accordance with paragraph 4.2 of Annex
18 to the Chicago Convention are required for this operation.
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Link:
https://www.easa.europa.eu/en/faq/21340
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