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ESEASA

European Union Aviation Safety Agency

FAQ n.19230

FAQs:
About EASA, The Agency

Question:

Is it correct that if an individual aircraft, organisation or aircrew member
is certified by an aviation authority in one of the EU Member States, it is
considered as also certified in the remaining Member States?

Answer:

Yes, in accordance with. Article 67(1) of Regulation 2018/1139 (The New Basic
Regulation, NBR) “Certificates issued by the Agency or the national competent
authorities, and declarations made by natural and legal persons in accordance with
this Regulation and with the delegated and implementing acts adopted on the
basis thereof shall be subject exclusively to the rules, conditions and procedures

laid down in this Regulation and national administrative requirements and shall be
valid and recognised in all Member States, without further requirements or
evaluation”.
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