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European Union Aviation Safety Agency

FAQ n.124099

FAQs:
Definition of ‘cabin crew’, Cabin Crew, Aircrew, Regulations

Question:
Does the definition of ‘aircrew’ include cabin crew members?

Answer:
Reference: Commission Regulation (EU) No 1178/2011 Aircrew, Article 2
‘Definitions”.

Yes, the definition of ‘aircrew’ includes a cabin crew member as well.
Article 2 ‘Definitions’ defines ‘aircrew’ as follows:

(12) “Aircrew” means flight crew and cabin crew;
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