
FAQ n.20137

FAQs:
DOA Capabilities (technical fields), Design Organisations

Question:
What are the expectations of the Agency in respect to environmental
protection (EP) competences within a design organisation?

Answer:
DOA holders should have knowledge of the EASA EP certification specifications
(ICAO Annex 16 Volumes I and II, CS-36 and CS-34) and the associated GM and
AMC (Appendix A to GM 21.A.91 section 8 and the ICAO Environmental Technical
Manual) applicable to the scope of their DOA.
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