
FAQ n.124095

FAQs:
Design certificates and design organisation approvals, Brexit

Question:
What design changes are accepted by both EASA and UK CAA?

Answer:
The Trade and Cooperation Agreement between UK and EU states that minor
changes and minor repairs approved by UK CAA or a UK CAA approved design
organisation are accepted by EASA and vice versa without a need for issuance of an
additional certificate. 
Further details can be found in ANNEX 30 AIRWORTHINESS AND ENVIRONMENT
CERTIFICATION, Article 13.
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