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ESEASA

European Union Aviation Safety Agency

FAQ n.121058

FAQs:
Training and licensing of maintenance personnel , Brexit

Question:

Will a ‘Certificate of Recognition’ (CofR) issued before January 1, 2021 by
a Part 147 organisation approved by the UK continue to be recognised in
the EU also after that date?

Answer:

Yes, EASA Member States may continue to accept such CoR for the purpose of
issuing a Part-66 licence/rating endorsement also after the expiry of the transitional
period under the EU-UK withdrawal Agreement, provided that the CoR was correctly
issued and the application for the Part-66 licence/rating endorsement to an EASA
Member State was done within the time periods provided for in Annex Il (Part-66)
to Regulation 1321/2012 (within 10 years in case of application for an aircraft
maintenance licence or the addition of a category or subcategory to such a licence;
or within 3 years in case of an application for a rating endorsement).
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