
FAQ n.104942

FAQs:
EASA-FAA TIP rev 6, Supplemental Type Certificates

Question:
Can an EASA Design Organization use Designated Engineering
Representative (DER) approved minor changes with no EASA
involvement?

Answer:
Yes, when covered by TIP §2.3.1, DER approved minor changes issued to US design
holders are automatically accepted by EASA.

Last updated:
19/10/2019

Link:
https://www.easa.europa.eu/en/faq/104942
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