



AGENDA

Timing		EHPS WEBINAR AGENDA 13th December 2023 MORNING SESSION: 9AM-12AM (Cologne Time) AFTERNOON SESSION: 15PM-18PM (Cologne Time)	
9:00	15:00	Opening By Frank Steffens	5 min
9:05	15:05	Keynote speaker (video)	7min
Agenda			
09 :12	15 :12	Introduction- Webex rules	5 min
9:20	15:20	EHPS a certification challenges on the road to sustainability	30 min
9:50	15:50	Session for selected questions submitted on Slido (<u>www.slido.com</u> code: #EHPS2023)	10 min
10:00	16:00	Roadmap to SCE19-EHPS MOC &Guidance	20min
10:20	16:20	Session for selected questions submitted on Slido (<u>www.slido.com</u> code: #EHPS2023)	10 min
10:30	16:30	Certification of propulsion battery	20 min
10:50	16:50	Session for selected questions submitted on Slido (<u>www.slido.com</u> code: #EHPS2023)	10 min
11:00	17:00	Harmonization effort- Authorities cooperation	20 min
11:20	17:20	Session for selected questions submitted on Slido (<u>www.slido.com</u> code: #EHPS2023)	10 min
11:30	17:30	Challenge of new design organizations	15 min
11:45	17:45	Session for selected questions submitted on Slido (<u>www.slido.com</u> code: #EHPS2023)	10 min
11:55	17:55	Conclusion	5 min
12:00	18:00	End	

Note 1: During the webinar, some time will be made available after each technical presentation to address some selected questions submitted on Slido (www.slido.com code: #EHPS2023)

Note 2: The Webinar will possibly be recorded