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ESEASA

European Union Aviation Safety Agency

FAQ n.19296

FAQs:
A - General, Fees & Charges — FAQ

Question:
A.4 - Who sets EASA's Fees and Charges?

Answer:

EASA Fees & Charges are set by the European Commission. They are laid down in
Implementing Regulation 2019/2153. A certain number of long-running projects shall still be
invoiced in accordance with Commission Regulation (EU) No 319/2014 — please refer to Article
21 Transitional provisions of the Commission Implementing Regulation (EU) 2019/2153. The

Fees and Charges Regulation (EU) is subject to reviews.
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Link:
https://www.easa.europa.eu/de/fag/19296



https://www.easa.europa.eu/en/the-agency/faqs/general-0
https://www.easa.europa.eu/en/the-agency/faqs/fees-charges-faq
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:32019R2153
https://www.easa.europa.eu/de/faq/19296

	FAQ n.19296
	Question
	Answer


