
FAQ n.19130

FAQs:
Definition of ‘cabin crew’, Cabin Crew, Aircrew, Regulations

Question:
What is the definition of ‘cabin crew member’?

Answer:

Reference: Commission Regulation (EU) No 1178/2011 Aircrew, Article 2 ‘Definitions’.

Article 2 ‘Definitions’ defines ‘cabin crew member’ as follows:
Reference: Commission Regulation (EU) No 1178/2011 Aircrew, Article 2 ‘Definitions’.

Article 2 ‘Definitions’ defines ‘cabin crew member’ as follows:

(11) “Cabin crew member” means an appropriately qualified crew member, other than a flight
crew or technical crew member, who is assigned by an operator to perform duties related to the
safety of passengers and flight during operations;
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