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ESEASA

European Union Aviation Safety Agency

FAQ n.19421

FAQs:
EWIS ICA requirements

Question:
Some aeroplane types are explicitly excluded from the similar FAA rule
(FAR 26.11(g)). Are these types also excluded from EASA requirements?

Answer:

No, EASA does not have a “pre-defined” list of excluded aeroplane types (similar to
FAR 26.11(g)). On a case-by-case basis, the TC Holders for the affected aeroplanes
may ask the Agency to accept a non-compliance with EWIS ICA requirements.
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Link:
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